Cruise skip, Elvecruise og Ekspedisjons -cruiseskip

Med en økende turisme til sjøs, er det stadig viktigere å ha de beste skipene, med høy passasjerkomfort og et godt HVAC-R system er avgjørende for god kundetilfredshet. Våre erfarne ingeniører kan prosjektere og levere HVAC-R systemer med utrolig lave støynivå, og som kan operere i de mest ekstreme klimaene i verden. Vi har levert systemer til cruise skip i henhold til de strengeste komfort notasjonene fra klasseselskap som DNG-GL Comfort class COMF-V(1) for vibration and COMF-C(1) for indoor climate.

HVAC-R systemene på et cruise skip står normalt for en svært høy andel av energiforbruket gjerne på 30-40% noe som har stor innvirkning på miljø og lønnsomhet. Vi anbefaler derfor vårt Aeron Energy Recovery Systems (AERS) som kan gi de beste energieffektive løsningene og store besparelser i energiforbruk i skipets levetid. Dette samtidig som man opprettholder det høyeste nivå av passasjerkomfort, naturligvis i henhold til de strenge krav til sikkerhet og systemredundans.

Ekspedisjons-cruiseskip tilbyr gjerne gjestene muligheten til å utforske de mest avsidesliggende stedene på jorden i høyeste grad av luksus. Våre HVAC-R systemer er utviklet for å kunne gi kundene den høyeste grad av komfort hvor som helst i verden som for eksempel Grønland, Arktis og Antarktis. Dette krever en høy grad av sikkerhet, og at vi prosjekterer og leverer i henhold til Polar kode. Vi tilbyr også vårt Aeron Connect som gjør det mulig for oss å koble oss opp mot båten fra vårt hovedkontor, og gjøre eventuelle justeringer av anlegget mens de er i krevende farvann.