Offshore Rigger og flytende produksjonsskip FPSO/FSO

Aeron har lang erfaring med de fleste typer offshore rigger, fra Jack-ups for grunne farvann til flytende rigger, samt lagrings (FSO) og produksjons FPSO skip. Både på skip, rigger og faste installasjoner oppholder folk seg lenge om gangen og et godt inneklima er svært viktig. I tillegg er det ikke minst viktig å sørge for riktig temperatur og fuktighet for tekniske rom og utstyr, samtidig som vi opprettholder de strengeste sikkerhetskrav.

Det er nå et svært økende fokus på energi effektive løsninger, og her kan vi ta med oss våre erfaringer fra land og skip, og tilby skreddersydde kostnadseffektive løsninger med blant annet «Aeron Energy Recovery Systems» – AERS. Vi styrer dette med vårt eget AERON Automation System som vi også kan fjernstyre fra vårt hovedkontor via Aeron Connect. Vi leverer dette nå til stadig flere kunder både på skip og offshore rigger.

I tillegg til mye vedlikehold, har vi har hatt gleden av å prosjektere og levere HVAC-R anlegg til en rekke nybygg og modifikasjonsprosjekter til rigger for Songa, Transocean, Rowan, COSL, men også til skip som Johan Castberg (FPSO) for Equinor, Petrojarl1 (FPSO) og Gina Krog (FSO) for Teekey. Ønsker du en pålitelig, fleksibel leverandør med blant annet egen tverrfaglig kompetanse, egen kostnadseffektiv Automasjon, solide AERON produkter og egne dyktige service ingeniører, så ta gjerne kontakt for mer informasjon.