Prosjektingeniør – Offshore

Brenner du for bærekraftige løsninger og energioptimalisering?

Nå skal vi styrke selskapet med flere engasjerte og dyktige medarbeidere med fagkunnskap innen HVAC-R til våre kontorer i Bergen og Stavanger. Vi er på jakt etter prosjektingeniør HVAC, prosjektingeniør Elektro/Instruments gjerne med installatørsertifisering og prosjektingeniør mekanisk/3D.

Stillingene vil innebære litt ulike oppgaver, men felles for alle er en spennende arbeidshverdag, i et arbeidsmiljø du vil trives i. Du får også mulighet til å arbeide med prosjekter for både nye installasjoner og modifikasjoner av eksisterende anlegg, samt utføre befaringer for å planlegge og tilby HVAC-løsninger for kunde.

Som prosjektingeniør HVAC får du blant annet jobbe med:

 • Befaringer på offshoreinstallasjoner
 • Delta i tilbudsarbeid
 • Utarbeide HVAC-R tekniske løsninger
 • Delta i prosjektteamet ved gjennomføring av prosjekter
 • Utarbeide nødvendig teknisk dokumentasjon
 • Kvalitetssikre dokumentasjon fra underleverandører
 • Delta på tester av løsninger hos leverandører
 • Teknisk støtte ved installasjon og igangkjøring


Dersom du også har Elektro/Instruments, kan du i tillegg jobbe med:

 • Studier og detaljdesign av fagområdet elektro/instruments innenfor HVAC systemer

Kunne du heller tenke deg å jobbe som prosjektingeniør mekanisk/3D? Da vil du også:

 • Analysere og kalkulere
 • Modellere i 3D og utarbeide dokumentasjon til kunde, leverandør og internt

Uansett stilling håper vi at du har:

 • Erfaring som prosjektingeniør, prosjektmedarbeider, og/eller tekniker innen ventilasjon offshore
 • Bachelor i ingeniørfag, eventuelt teknisk fagskole (KEM). Det er en fordel om du også har fagbrev innen ventilasjon. Utstrakt erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Vi ser etter deg som setter kunden i fokus, er serviceinnstilt og løsningsorientert. Samtidig er det viktig at du er selvgående, liker å ta initiativ og er ryddig.

Hos oss møter du kollegaer som tror på at trivsel og prestasjon henger sammen. Derfor er vi stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften og høy trivsel blant de ansatte. I tillegg til at vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, vil du også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det nemlig viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i felleskap.

Søk her: https://afgruppen.no/karriere/sok-pa-stillingen/?rmpage=apply&rmjob=933
Søknader blir behandlet fortløpende

Om oss
Aeron er et selskap i AF Gruppen ASA – et av Norges ledende entreprenør og industrikonsern. Vi er en internasjonal totalleverandør av HVAC-systemer til marin, offshore og landbasert industri og er ledende innen vårt fagfelt. Våre 100 høyt kompetente medarbeidere innen HVAC, kjøling, elektro, automasjon og rør holder til på kontorer i Flekkefjord, Stavanger og Bergen.

Vi har flere langsiktige rammeavtaler for service og vedlikehold på offshoreinstallasjoner på norsk sokkel, og opplever stor etterspørsel fra våre kunder. Aeron skal være en positiv bidragsyter for et mer bærekraftig miljø og vi har flere pågående prosjekter med leveranser til globale utbygninger til sentrale aktører innen segmentet. Fremtiden er energioptimalisering og vi har derfor et stort fokus på nye innovative og miljøriktige løsninger sammen med våre kunder. Vi er blant annet allerede sterkt inne på leveranser innen Offshore Vind.

Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Jan Inge Våge
Stilling: Prosjektdirektør
Telefon: 95 46 55 11
E-post: jiv@aeron.no

Kontaktpersoner

Jan Inge Våge

Prosjektdirektør

+47 95 46 55 11

jiv@aeron.no