From Conception to Completion

From Conception to Completion

Med dyktige medarbeidere innen de tekniske disipliner, kan vi tilby HVAC-R systemer fra «Conception to Completion». Vi leverer HVAC-R til nybygg, vedlikehold, modifikasjoner og ombygginger. Vi er en Multi-disiplin-entreprenør av komplette HVAC-R løsninger for marine og offshore, med «in house» kompetanse innen ventilasjon, varme, kjøling, rør, elektro og automasjon. Vi tar fullt ansvar i hvert trinn av et prosjekt fra “Conception to Completion», for å sikre våre kunder optimal klimaløsning for passasjerer, personell, varer, maskiner og instrumenter.

Moderne bygg leveres med større og mer komplekse og energieffektive tekniske installasjoner. Med vår tverrfaglige kompetanse kan vi designe og tilby nøkkelferdige tekniske anlegg for alle de tekniske fagene fra ide til ferdigstillelse og i hele byggets levetid. Dette gir våre kunder færre grensesnitt, god kostnadskontroll og oversikt.

AERON From Conception to Completion:
• Forstudier og Undersøkelser
• Design og prosjektering
• Innkjøp, produksjon, Installasjon og tilsyn
• Igangkjøring, Vedlikehold og Modifikasjoner
• Aeron reservedeler

Pre-studies and Survey`s

AERON har bred erfaring innen design og prosjektering av HVAC-R-systemer for maritime, offshore og landbaserte miljøer. Med over 40 års erfaring innen HVAC-design og en stor merittliste, kan vi foreslå utmerkede energieffektive og miljøvennlige løsninger for våre kunder over hele verden.

Hovedbekymringen innen HVAC-R Systems er å gi et trygt og godt innemiljø både for personell og utstyr. Vi vil alltid sette søkelys på å gi våre kunder optimale løsninger med tanke på riktig funksjonalitet og kostnad. Vi kan studere dine foreløpige tegninger for nybygg og delta på din eksisterende konstruksjon. Vi starter med en grundig undersøkelse av kundens behov og spesifikke tegninger og krav. Med tanke på tilgjengelig plass, kan vi foreslå og innlemme HVAC-R i det foreløpige designet for å best mulig utnytte eventuell begrenset tilgjengelige plass. Ekstra plass kan spares med vårt spesialbygde utstyr som er spesialtilpasset ditt prosjekt.

• Undersøkelser på eksisterende HVAC-R-anlegg på land og til havs
• Konseptuelle studier
• Foreslå løsninger og kostnadsoverslag
• Analyse av røyk og gass

Design & Engineering

Våre dyktige ingeniører har bred erfaring i store komplekse nybyggprosjekter og utvidelser og modifikasjoner av eksisterende HVAC-R-installasjoner. Vi har egne Ventilasjon, Kjøling, Elektro og Automasjons avdelinger med design og produksjon av alle HVAC-R-relaterte kontroll- og startpaneler.

Vi leverer en komplett pakke med tjenester relatert til forstudier, prosjektering av marine HVAC-R-prosjekter, inkludert, men ikke begrenset til, følgende elementer:

• Total prosjektgjennomføring av HVAC-R prosjekter – EPCIC
• Komplett design og leveranse av HVAC-R systemer
• Beregninger av alle varmeoverføringer, luftstrømmer, varme- og kjølekapasiteter
• Komplett automatisering for alle HVAC-R-systemer, inkludert PLS-baserte kontrollpaneler.
• Komplett design og forsyning av kjølevann og DX kjøleanlegg
• Komplett design og forsyning av provisjonsromkjøling
• Støy- og trykktapsberegninger
• Beregninger og levering av all ventilasjon til Maskinrom, Maskiner, Laste, & tekniske rom
• VVS-utstyr for farlige og ikke-farlige områder
• All nødvendig dokumentasjon for installasjoner, drift og vedlikehold

Procurement, Construction, Supervising and Installation

Basert på vår mer enn 40 års erfaring, har vi utviklet et stort utvalg av AERON® høykvalitets produktserier, spesialdesignet for skips- og offshoremiljøer. Nøye utvalgte OEM-produsenter produserer våre produkter i henhold til våre strenge krav og kvalitetsstandard.

Vi kompletterer vårt AERON produktspekter med produkter fra andre kjente leverandører, for å gi våre kunder skreddersydde optimale løsninger og oppfylle deres krav. Våre ingeniører velger utstyr som er gunstig for applikasjonen og miljøet. Alle materialer som brukes av AERON kommer fra pålitelige leverandører og er sertifisert etter de høyeste standarder Vår innkjøpsavdeling sørger for at alt utstyret leveres til rett tid, på rett sted og med rett kvalitet.

Sammen med våre samarbeids¬partnere kan vi også tilby komplett installasjon eller tilsyn med installasjonen av vårt utstyr. Ved å bruke våre egne godt erfarne veiledere sammen med lokale partnere i forskjellige land, kan vi tilby nøkkelferdige løsninger som inkluderer installasjoner av dine HVAC-systemer. For installasjonstjenester engasjerer vi kun godt kvalifiserte leverandører med stor erfaring med å montere ventilasjonsanleggene i henhold til våre kunder og klassifiseringskrav, som er nøkkelen til riktig funksjon og lang levetid for anlegget. Vår fleksible tilnærming, tjenester og nøye oppmerksomhet på detaljer er godt kjent blant våre kunder.

Igangkjøring, Vedlikehold og Modifikasjoner

Igangkjøring
Våre erfarne ingeniører utfører igangkjøring med oppstart, testjustering og prøvekjøring av flere HVAC-R-systemer årlig. Deres tverrfaglige bakgrunn gir dem kunnskapen til å evaluere anlegget og driftsfaktorer for å optimalisere anlegget og sikre sikker drift. Målingen av alle komponenter og systemer er godt dokumentert og verifisert i henhold til godkjente tegninger.

Vedlikehold
Vår serviceavdeling har mange erfarne serviceteknikere, kuldeteknikere, elektrikere og automasjonsteknikere med bred teknisk bakgrunn som utfører både igangkjøring av nye anlegg, forebyggende service, renovering, ombygging og vedlikehold. Vi kan tilby flere ulike serviceavtaler innen våre fagområder, fra internkontroll, nødlys, brannalarmer, filterskifte, ventilasjons og klimaanlegg, til varme og kjøleanlegg osv. Vi kan også tilby rensning av kanalnett og dokumentere status før og etter rensning. Vår serviceavdeling er kundens bindeledd og livline til service, vedlikehold og reservedeler for HVAC-R-systemer. Vedlikehold er avgjørende for å sikre optimal luftkvalitet og lang levetid for HVAC-R-anleggene.

Modifikasjoner
Når det gjelder tilsyn og forslag til endringer og forbedringer av systemer, fordi bygget ditt endres, regelverk endres, eller når ny og bedre teknologi er tilgjengelig, vil AERONs serviceavdeling stå til tjeneste med fagfolk klare til å analysere og løse ethvert problem før de blir kritiske. Vi har lang erfaring med ombygninger og oppgraderinger og kan blant annet tilby flat pakket utstyr som kan bæres inn gjennom dører og monteres sammen inne i ditt bygg ved behov. Kontakt oss for en uforpliktende befaring.

Aeron Spare Parts

For å opprettholde jevn drift og minimal nedetid på det installerte utstyret, har vi et omfattende lager av reservedeler tilgjengelig. I samarbeid med våre internasjonale representanter og forretningspartnere gjør vi vårt ytterste for å tilfredsstille våre kunders behov for reservedeler.

• Et omfattende lager av filtre og reservedeler tilgjengelig
• AERON® luftfiltre og kullfiltre tilgjengelig
• Kvalitetsreservedeler med attraktive priser
• Reservedeler sendes med bud ved behov
• Erfarne marine serviceingeniører til tjeneste

Multi Disipline

Ventilasjon

AERON har levert ventilasjon og klimaanlegg siden 1979 og har et av de fremste kompetanse-miljøene innen ventilasjon og inneklima i Sør-Norge. Vi prosjekterer, leverer og vedlikeholder energieffektive luftbehandlingssystemer og godt inneklima til maritim-, offshore- og landbasert industri.

Varme & Kulde

Aeron har bred kompetanse inne kulde og varmepumpesystemer. Vi prosjekterer, leverer, installerer og vedlikeholder alle typer varme- og kjøleanlegg, fra små kompaktaggregat til komplekse varmepumpesystemer.

Rør

Vi tar ansvar for prosjektering, levering og montering av røranlegg til varme og kjøleanlegg. Aeron har lang erfaring med vannbårne varme og kjølesystemer, og kan levere alt fra enkle løsninger til komplette energisentraler med pumper, rør, varmepumper og styring ferdig prefabrikkert for enkel installasjon.

Elektro

Vi prosjekterer og leverer elektroinstallasjoner til marine, offshore, næringsbygg og industri. Våre leveranser omfatter nyinstallasjon, feilsøking, service og vedlikehold. Vi har egne elektroinstallatører, og våre sertifiserte elektromontører har alle lang erfaring fra elektrobransjen.

Her finner du mer informasjon om våre lokale landbaserte tjenester.

Automasjon

Automasjon har stor betydning for energieffektiviteten siden det omfatter styring av byggets tekniske systemer som varme, kulde, ventilasjon og lys. Vi kan designe og bygge vårt eget AERON PLS system. Dette brukervennlige anlegget kan integreres med andre systemer, og om ønskelig også fjernstyres og overvåkes via internett fra vårt kontor.