Ulstein Verft – Norge

En ny generasjon havindskip Vi er stolte over å ha signert en kontrakt med ULSTEIN for levering av energieffektive og klimavennlige HVAC systemer til NB 318 og 319 for det norske rederiet Olympic Subsea ASA. Disse nybyggene er offshore vindfartøy – Construction Service Operation Vessels (CSOVs) med hybrid batteri fremdrift og er klar for metanolbrensel…

En ny generasjon havindskip

Vi er stolte over å ha signert en kontrakt med ULSTEIN for levering av energieffektive og klimavennlige HVAC systemer til NB 318 og 319 for det norske rederiet Olympic Subsea ASA. Disse nybyggene er offshore vindfartøy – Construction Service Operation Vessels (CSOVs) med hybrid batteri fremdrift og er klar for metanolbrensel for å muliggjøre null utslipp.

Skipene er designet av Ulstein Design & Solutions AS og vil være blant de første Twin X-stern fartøyene som opererer i havvindmarkedet. Skipet har en lengde på 89,6m og en innredning for 126 personer i 91 lugarer. Skipene er forberedt for fremtiden.

Aeron har hatt gleden av å levere HVAC-R anlegg til Ulstein til mange skip siden 1991, og vi er glade for å kunne fortsette det gode samarbeidet med dette moderne CSOV fartøyet. Vi prosjekterer og leverer et komplett energi effektivt Varme Ventilasjons, Aircondition og Proviantanlegg (HVAC-R) inklusive Aeron Automasjonssystem og Aeron Connect med mulighet for sikker kryptert kommunikasjon (VPN) for fjernovervåkning og fjernstyring.

Illustrasjon – Ulstein

Flere nyheter

 • Aeron har signert en kontrakt med Myklebust Verft for levering av HVAC-R-system for en innovativ Energy Subsea Construction Vessel (ESCV)

  Publisert

  : Aeron har signert en kontrakt med Myklebust Verft for levering av HVAC-R-system for en innovativ Energy Subsea Construction Vessel (ESCV)
 • Verdens første DNV-sertifiserte CO2-chiller for marint bruk.

  Publisert

  : Verdens første DNV-sertifiserte CO2-chiller for marint bruk.
 • AERON inngår kontrakt med Ulstein Verft for levering av HVAC-system til to CSOV-er. NB 320 og 321

  Publisert

  : AERON inngår kontrakt med Ulstein Verft for levering av HVAC-system til to CSOV-er. NB 320 og 321