Colombo Dockyard – Sri Lanka

HVAC Systemer for miljøvennlige bulkskip Misje Rederi i Bergen overtok 21. september 2022 nybygget Misje Vita som er bygget på Colombo Dockyard i Sri Lanka. Aeron har samarbeidet med Colombo Dockyard i flere år, og er stolt over å få oppdraget med å prosjektere og levere komplette HVAC anlegg til denne serien på seks fartøy.…

HVAC Systemer for miljøvennlige bulkskip

Misje Rederi i Bergen overtok 21. september 2022 nybygget Misje Vita som er bygget på Colombo Dockyard i Sri Lanka. Aeron har samarbeidet med Colombo Dockyard i flere år, og er stolt over å få oppdraget med å prosjektere og levere komplette HVAC anlegg til denne serien på seks fartøy.

Skipsserien er designet av Wärtsilä Ship Design på Stord, og kalles Eco Bulk Carriers. Det er hybrid skip der det er lagt vekt på en mest mulig økonomisk og miljøvennlig drift der skipene er utrustet med en batteripakke for å kunne gå inn og ut av havneområder med elektrisk drift og foreta laste og losseoperasjoner kun ved bruk av elektrisitet.

Disse fartøyene er designet for å være bærekraftige og klimavennlige med lavere utslipp sammenlignet med konvensjonelle bulkskip av samme størrelse. Skipene har en lengde på 90 meter og vil kunne frakte ulike typer last inkludert bulklast, korn, tømmer, enhetslast og containere.

Se video av Misje Vita fra Colombo Dockyard PLC
https://www.youtube.com/watch?v=6FfL1J1oo3U&t=10s

Flere nyheter

 • Aeron søker etter nye medarbeidere

  Publisert

  : Aeron søker etter nye medarbeidere
 • AERON har signert kontrakt om å designe og levere et komplett HVAC-system til Nexans’ nye DP3-kabelleggingsfartøy.

  Publisert

  : AERON har signert kontrakt om å designe og levere et komplett HVAC-system til Nexans’ nye DP3-kabelleggingsfartøy.
 • Ny kontrakt – HVAC system for Båtbygg’s nybygg «Austral Odyssey»

  Publisert

  : Ny kontrakt – HVAC system for Båtbygg’s nybygg «Austral Odyssey»