From Conception to Completion

Hvem vi er

Aeron er en teknisk totalentreprenør innen ventilasjon, varme & kulde, rør, elektro og automasjon til marine, offshore og landbasert virksomhet. Vi tilbyr produkter og tjenester for marine og offshore nybygg, vedlikehold og modifikasjonsprosjekter. Vi tilbyr støtte for hvert trinn i prosjektene og vi vil være involvert i hele de installerte systemenes levetid. Vi har god erfaring i å løse våre kunders utfordringer på en innovativ måte. Vi er en pålitelig og verdensomspennende HVAC-partner for våre kunder, og sikrer best mulig inneklima for våre kunder over hele verden.

Eier

Aeron eies 100% av AF Gruppen. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG) og har virksomhet innen anlegg, bygg, eiendom, energi og miljø, samt offshore.
Konsernets formål er å skape verdier og muligheter gjennom prosjektvirksomhet.
Det skal gjøres med en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.

Verdier

 • Til å stole på
 • Frihet til å utøve entreprenørånd og disiplin i henhold til mål og krav
 • Grundighet og hardt arbeid
 • Vilje til lønnsom vekst
 • Ledelse gjennom tilstedeværelse og innlevelse

Vår

Visjon

Vi skal være den ledende totalleverandøren av energi og kostnads effektive løsninger til den globale Marine, Offshore og Offshore Vind industrien.

Vi designer og leverer HVAC-R løsninger til nybygg, ombygging, service og vedlikehold med stort fokus på sikkerhet i prosjektene.

Vår

Hva vi gjør

Vår

Forpliktelse

Verden trenger mer energieffektive løsninger. Vår «forpliktelse» er å tilby smarte tekniske løsninger som vil være lønnsomme både for våre kunder og miljøet, selv med de mest krevende globale kravene til komfort og sikkerhet.

Historie

 • Aeron

  HVAC Partner & Marine Products

Selskapets historie strekker seg tilbake til 1979 da Miljø-teknikk ble etablert. Aeron.Etter hvert ble navnet endret til Aeron Miljøteknikk, og deretter bare Aeron. I 1989 ble selskapet Mollier etablert. Mollier ble kjøpt opp av AF Gruppen i 2007, først 51% og deretter opp til 100% i 2009. Aeron ble kjøpt opp av AF Gruppen i 2008. De to selskapene hadde aktiviteter innen samme typer fag, men på ulike markedsområder.

Derfor ble de i 2015 fusjonert sammen til ett selskap og det nye navnet ble AF Offshore AeronMollier.
For lettere å framstå som en tydelig leverandør av energieffektive løsninger innen ventilasjon og kjøling skiftet selskapet så profil og fant sitt endelige, nye navn fra historien – Aeron AS.

Sertifikater – Aeron AS

Kvalitetsstyring Sertifikat Iso 9001:2015

Dette sertifikatet er gyldig for følgende omfang: Markedsføring, salg, design, prosjektledelse, anskaffelse, installasjon, idriftsettelse og service av HVAC+R-systemer og utstyr for marine, offshore og bygninger.

Magnet JQS registrert leverandør

Magnet JQS er et leverandørregister og en tjeneste som støtter kvalifisering av leverandører. Leverandører registrert i Magnet JQS gjøres umiddelbart tilgjengelig for kjøpere på norsk sokkel og i andre deler av verden.

Sentralt godkjent foretak for ansvarsrett

Aeron er er gitt følgende sentrale godkjenning i medhold av plan- og bygningsloven i Norge

 • Prosjektering av Ventilasjon- og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3
 • Utførelse av Sanitærinstallasjoner i tiltaksklasse 1
 • Utførelse av Varme- og kuldeinstallasjoner i tiltaksklasse 2
 • Utførelse av Ventilasjon- og klimainstallasjoner i tiltaksklasse 3
 • Godkjent opplæringsbedrift

HMS

HMS

Aeron skal ha et arbeidsmiljø som virker helsefremmende og som forebygger skader og sykdom hos våre ansatte og våre samarbeidspartnere.

Vi ønsker at vår tilstedeværelse skal virke positivt på omgivelsene og jobber systematisk for å minimere belastning der vi gjennomfører våre prosjekter. Dette oppnår vi gjennom en kompromissløs holdning til sikkerhet og et systematisk og målrettet arbeid med helse og ytre miljø.

Firma brosjyre

Aeron Marine & Offshore

Aeron Passenger vessels

Aeron After Sales Services

Karriere Video

 • Linn Torkildsen

  Project engineer

 • Øyvind Høiland

  Project engineer

 • Ole Jakob Vatland

  Project engineer

 • Linn Torkildsen

  Project engineer

 • Øyvind Høiland

  Project engineer

 • Ole Jakob Vatland

  Project engineer

Karriere

Aeron gir deg rom til å leve ut din nysgjerrighet og gode muligheter til å utvikle deg.

Sjekk ledige stillinger i AF Gruppen her: https://afgruppen.com/careers/vacancies/
Eller send en åpen søknad til: tgj@aeron.no

Serviceteknikere og Elektrikere

Stillingene vil innebære litt ulike oppgaver og ansvarsområder, men felles for begge roller vil være en spennende arbeidshverdag med varierte arbeidsoppgaver i et arbeidsmiljø du vil trives i. Du får også mulighet til å arbeide med prosjekter for både nye installasjoner og modifikasjoner av eksisterende anlegg, samt utføre befaringer for å planlegge og tilby tekniske løsninger for kunde.

Sted:
Flekkefjord

Søknadsfrist:
31.07.2024

Offshore:
Aeron AS

Les mer

Jobb i Flekkefjord

Sammen med Smaabyen Flekkefjord og næringslivet jobber vi for å løfte og fremme bo- og jobbmulighetene i Flekkefjord. Vi har i fellesskap utviklet en portal som viser ledige stillinger, boliger til salgs og leie, barnehager og skoler, bedrifter i Flekkefjordsregionen og andre kvaliteter med å bo og jobbe i Flekkefjord.